Nieuws

Denk en praat mee in de klankbordgroep

Het gebied rond de Kleine Dommel is al lang in het beheer van familie Rovers. We willen de ontwikkeling van het groenpark samen met u vormgeven. Daarom richten we een klankbordgroep op.

De klankbordgroep is een overleg waarin omwonenden, omliggende bedrijven, dorpsraden en andere geïnteresseerden kunnen meewerken aan de ontwikkeling van het groenpark. Zo kunnen ze bijvoorbeeld meedoen aan ontwerpsessies. De klankbordgroep bestaat uit maximaal twintig personen en komt een aantal keer fysiek of digitaal bij elkaar. Begin 2022 zal de eerste bijeenkomst plaatsvinden. De klankbordgroep heeft gedurende de hele ontwikkeling van het groenpark een adviserende functie. 

Heeft u interesse om onderdeel te zijn van de klankbordgroep? Meld u dan aan via onderstaand aanmeldformulier. Als er meer dan twintig aanmeldingen zijn, zal er worden geloot.


Aanvulling van veelgestelde vragen

De klankbordgroep van Groenpark de Kleine Dommel bestaat uit ongeveer 30 omwonenden rondom het plangebied. Zij denken mee...Over de initiatiefnemers en ondersteuner

De familie Rovers beheert al sinds 1670 een agrarisch natuurgebied rondom De Kleine Dommel in de gemeentes Nuenen en Eindhoven. Energieleverancier Vattenfall wil fossielvrij leven binnen één generatie mogelijk maken. Daarom investeren ze fors in het opwekken van duurzame energie. Zo werken ze aan een duurzame wereld, voor nu en in de toekomst.