Nieuws

Nieuwsbrief #1: voorbereidende werkzaamheden

Via deze link leest u de eerste nieuwsbrief over Groenpark de Kleine Dommel. We nemen u via deze nieuwsbrief mee in de ontwikkelingen en de voorgenomen plannen voor het groenpark in Nuenen en Eindhoven.  

Op de homepage van deze website kunt u zich inschrijven voor deze nieuwsbrief. Op die manier ontvangt u de volgende nieuwsbrief zelf in de mail.


Aanvulling van veelgestelde vragen

De klankbordgroep van Groenpark de Kleine Dommel bestaat uit ongeveer 30 omwonenden rondom het plangebied. Zij denken mee...Over de initiatiefnemers en ondersteuner

De familie Rovers beheert al sinds 1670 een agrarisch natuurgebied rondom De Kleine Dommel in de gemeentes Nuenen en Eindhoven. Energieleverancier Vattenfall wil in de toekomst minder afhankelijk zijn van het gebruik van fossiele brandstoffen. Daarom investeren ze fors in het opwekken van duurzame energie.