Nieuws

Visiedocument met schetsontwerpen beschikbaar ter inzage

Op dinsdag 7 juni vond een tweede informatiebijeenkomst plaats voor de klankbordgroep van Groenpark De Kleine Dommel. Hier werd het visiedocument met de schetsontwerpen gepresenteerd. Bekijk het hele document met de schetsontwerpen hier.


Aanvulling van veelgestelde vragen

De klankbordgroep van Groenpark de Kleine Dommel bestaat uit ongeveer 30 omwonenden rondom het plangebied. Zij denken mee...Over de initiatiefnemers en ondersteuner

De familie Rovers beheert al sinds 1670 een agrarisch natuurgebied rondom De Kleine Dommel in de gemeentes Nuenen en Eindhoven. Energieleverancier Vattenfall wil in de toekomst minder afhankelijk zijn van het gebruik van fossiele brandstoffen. Daarom investeren ze fors in het opwekken van duurzame energie.