Nieuws

Bekijk hier de visualisaties

Samen met de klankbordgroep van Groenpark de Kleine Dommel zijn wensen en ideeën opgehaald voor de inrichting van het groenpark. Dit vormt samen met de ambitie van familie Rovers het uitgangspunt voor de schetsontwerpen.

Het schetsontwerp hebben familie Rovers en Vattenfall samengebracht in een visualisatieplatform. Daarin ziet u aan de hand van foto’s wat de huidige situatie is, hoe het er mogelijk uit komt te zien en hoe het er mogelijk uit komt te zien zonder mitigerende maatregelen.

Bekijk de visualisaties.


Aanvulling van veelgestelde vragen

De klankbordgroep van Groenpark de Kleine Dommel bestaat uit ongeveer 30 omwonenden rondom het plangebied. Zij denken mee...Over de initiatiefnemers en ondersteuner

De familie Rovers beheert al sinds 1670 een agrarisch natuurgebied rondom De Kleine Dommel in de gemeentes Nuenen en Eindhoven. Energieleverancier Vattenfall wil in de toekomst minder afhankelijk zijn van het gebruik van fossiele brandstoffen. Daarom investeren ze fors in het opwekken van duurzame energie.